Благодійний Фонд Руслана Шостака розпочинає співпрацю з українською компанією ПрАТ «ВГП» ТМ “Ruta” та запустили спільний проєкт

Благодійний Фонд Руслана Шостака розпочинає співпрацю з українською компанією ПрАТ «ВГП» ТМ “Ruta” та запустили спільний проєкт

З 20 липня кожен охочий зможе допомогти українським дітям-сиротам, які перебувають під прихистком проєкту «Дитинство без війни», придбавши серветки під торговою маркою Ruta. 

Проєкт «Дитинство без війни» разом з компанією ПрАТ «ВГП», торгова марка “Ruta”, запустили спільну благодійну ініціативу. З кожної проданої упаковки дитячих косметичних серветок одна гривня буде перерахована на підтримку маленьких українців. Це дасть можливість кожному зробити свій внесок у життя тих, хто найбільше потребує допомоги.

«Український бізнес не може залишатися осторонь важливих соціальних проблем, особливо таких, як доля дітей-сиріт. Партнерство між бізнесом і громадськими організаціями відіграє незамінну роль у досягненні спільної мети — забезпечити турботливу та люблячу родину для кожної дитини. Ми щиро вдячні компанії ПрАТ «ВГП», торгова марка “Ruta”, за співпрацю та активну участь у нашому проєкті. Разом ми можемо зробити більше для цих дітей і змінити їхнє життя на краще, — ділиться Наталя Масло, директор БО «БФ «РУСЛАНА ШОСТАКА» — Вже більше року проєкт «Дитинство без війни» рятує українських сиріт від жахів війни. Через проект пройшло вже понад 3000 учасників і кожна дитина – це врятоване життя та можливість вчитися та розвиватися у мирному оточенні на березі Середземногоморя. Ми даємо не просто притулок – ми даємо віру та надію маленьким українцям, допомагаємо їм по-іншому поглянути на світ, розкрити свій потенціал. Оточуємо маленьких українців теплом, любов'ю та турботою. Що більше нас підтримує бізнес, то більше добрих справ ми зможемо зробити. 1 гривня проростає у нашому проекті чарівним чином на добро та турботу. Ми відкриті до співпраці і раді допомогти бізнесу долучитися до справжньої доброї справи». 

«Ми в компанії глибоко віримо в потужну роль бізнесу в суспільстві та його здатність вносити позитивні зміни. Соціальна відповідальність завжди була й залишається невід'ємною частиною нашої діяльності. Ми з радістю долучаємось до проєкту, оскільки спільними зусиллями ми зможемо створити краще майбутнє для дітей-сиріт. Допоможемо їм знайти свою справжню родину та відчути тепло та любов, на які вони заслуговують», — коментує Руслан Жучков, комерційний директор ПрАТ «ВГП».

Проєкт «Дитинство без війни» надає безпечний прихисток у Туреччині дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківської опіки та піклування, а також дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Проєкт забезпечує їм необхідну допомогу та створює всі умови для комфортного проживання, включаючи навчання, медичне обстеження, розваги та повноцінний розвиток. 

Проєкт «Дитинство без війни» та компанія ПрАТ «ВГП», торгова марка “Ruta”, запрошують долучитися до цієї благодійної ініціативи. З 20 липня шукайте на полицях магазинів косметичні серветки Kids та зробіть важливий внесок у життя дітей, які потребують допомоги та турботи.