Благодійний проєкт

Благодійний проєкт "Дитинство без війни" надав прихисток ще 39 дітям-сиротам, з їх супроводжуючими

Благодійний проєкт "Дитинство без війни" продовжує свою місію - евакуйовувати беззахисних дітей-сиріт і рятувати їх від війни в Україні. Вчора, 12 червня, наш проєкт надав прихисток 27 дітям-сиротам та 12 супроводжуючим особам з Кривого Рогу.

Внаслідок жахливої нічної атаки, що сталась сьогоднішньої ночі в Кривому Розі, стало очевидним, що наші зусилля і надалі мають бути спрямовані на захист українських дітей-сиріт, які потребують безпечного місця проживання. Ракетні удари по житловому будинку, приватному підприємству призвели до загибелі 11 невинних людей. Ця трагедія відображає загрозу, яку несе війна, і підкреслює необхідність продовження нашої місії.

Насправді ніхто не знає, куди наступного разу може влучити ворожа ракета. Тому ми не припиняємо зусиль і намагаємося допомогти дітям з усієї України. Наразі проєкт "Дитинство без війни" вирішив розширити свою діяльність та евакуювати ще 700 дітей-сиріт, щоб врятувати їх від небезпеки та зберегти фізичне і психологічне здоров'я маленьких українців. Ми знаємо, що кожна дитина заслуговує на безпеку, затишок і надію на майбутнє, тому наш проєкт працює над тим, щоб забезпечити це якомога більшій кількості дітей.

Ми запрошуємо до нас у проєкт ДБСТ, сім’ї, які взяли під опіку дітей-сиріт на період війни в Україні або на оздоровлення. На офіційному сайті за посиланням https://uakids.com.ua/news/64 ви знайдете детальну інформацію про нашу роботу, процес евакуації, умови перебування та як стати учасником проєкту. Там також розміщені контактні дані, за допомогою яких ви можете зв'язатися з нами та поставити уточнюючі питання.

Також ми закликаємо всіх людей з чистим серцем і бажанням допомогти українським сиротам, долучатися до нашого проєкту та робити донати на наступний етап евакуації за посиланням https://send.monobank.ua/jar/7WRrow2eaC . Разом ми можемо зробити життя маленьких українців, які постраждали внаслідок війни, кращим. Адже коли йдеться про дитяче щастя та безпеку, компромісів бути не може. Кожен з них потребує нашої підтримки.