Благодійний проєкт

Благодійний проєкт "Дитинство без війни" та Сім'ї ЗСУ - сила у єдності

Сьогодні найкраща підтримка українських Героїв - це допомога їх сім’ям і надання безпеки їх дітям! Адже наші захисники, не вагаючись ні хвилини, ризикуючи власним життям, роблять все можливе, а часом і неможливе, аби в Україні настав довгоочікуваний мир і якнайшвидша Перемога.

Саме тому у рамках програми благодійного проєкту “Дитинство без війни” запроваджено ініціативу, згідно якої діти, чиї батьки та мами служать у Збройних Силах України, мають можливість виїхати до Туреччини на оздоровлення та відпочинок.

Допомога дітям, батьки яких наразі боронять нашу державу, її цілісність та незалежність є надзвичайно важливою справою, бо війна цих сімей торкнулася якнайбільше. Саме їх найрідніші люди зараз дають гідну відсіч російським окупантам. Тому подбати про їх безпеку, підтримати часом навіть просто добрим словом, надати їм фізичну та психологічну допомогу - одна з ключових цілей, які проєкт невпинно реалізує.

Діти сімей ЗСУ разом з дорослими супроводжуючими мають змогу на термін від 2-х тижнів до 3-х місяців відновитись у сонячній Анталії, де вони проживають у комфортних готелях, мають збалансоване харчування та можливість психологічного відновлення через активності та інтертеймент. Для того, щоб вони могли хоча б на деякий час відволіктися від суворих реалій війни, розроблений комплекс розважальних та розвиваючих програм. До того ж родини військових мають можливість безмежно насолоджуватися теплим морем та яскравим сонцем.

14 жовтня в День Захисників і Захисниць України хочемо привітати всіх, хто кожного дня боронить нашу державу від російських окупантів! Щиро вклоняємося Вам за Вашу мужність і відвагу! Безмежно дякуємо за наш спокій та захист! Пишаємося, що разом з вами наближаємо нашу Перемогу! Та надзвичайно радіємо, що можемо віддячити, дбаючи про безпеку та відпочинок найрідніших Вам людей. Для нас це справа честі! 

Благодійний проєкт “Дитинство без війни” було засновано на початку повномасштабного вторгнення російських загарбників на територію України. Його мета - евакуація дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування; а також дітей, що знаходяться у складних життєвих обставинах, з небезпечних районів України під мирне небо Туреччини, де вони знаходяться в безпеці та отримують все необхідне для підтримки фізичного і психологічного здоров’я. В рамках проєкту заплановано надати прихисток та оздоровити 5000 дітей. Впродовж 7-ми місяців, відколи стартував проєкт, евакуйовано понад 2000 дітей разом з їх супроводжуючими особами.