Чудовий день для наших діток, які підтримали СК «Дніпро-1» на контрольному матчі  проти туркменського «Аркадога»

Чудовий день для наших діток, які підтримали СК «Дніпро-1» на контрольному матчі проти туркменського «Аркадога»

Вболівання та підтримка улюблених футбольних команд на захоплюючих матчах у Туреччині нашими підопічними вже стала доброю традицією. Ця традиція демонструє глибоке розуміння соціальної відповідальності футбольними клубами. Команди виявляють не лише професійність на полі, а й показують свою готовністю підтримувати та надавати допомогу тим, хто цього потребує найбільше.

Більше 150 наших діток були запрошені на контрольний матч між українським СК "Дніпро-1" та туркменською командою "Аркадог". Цей матч став справжнім святом для наших футбольних шанувальників.

Наші дітки мали унікальну можливість насолоджуватися атмосферою спорту та відчути шалену підтримку від улюблених гравців. Адже більшість наших підопічних саме із дитячих будинків Дніпропетровської області.

Маленькі вболівальники отримали позитивний емоційний заряд від гри. Вони не лише стали свідками вражаючих моментів на полі, але й відчули атмосферу єднання та спортивного духу, яка панувала серед вболівальників.

Під час перерви між таймами дітки мали можливість поспілкуватися з гравцями, отримати автографи та зробити фотографії разом з футбольними зірками. Такі зустрічі дуже цінні, адже наші дітки-сироти, які майже два роки мешкають у Туреччині, потребують любові та підтримки.

"У кожній дитячій мрії закладено безмежний потенціал. Наша місія - надати їм можливість побачити світло у цьому світі та запалити вогонь надії у кожному сердечку. Кожна подібна зустріч із зірками футболу - це не лише гра на полі чи не просто захід, це дотик до емоцій та незабутніх вражень та спогадів. Це можливість для кожної дитини стати частиною чогось великого та надихнутися на нові звершення." - відзначила Наталія Олєйнікова директорка з партнерства в Туреччині Благодійного Фонду Руслана Шостака, проєкту «Дитинство без війни».

Ми щиро вдячні СК "Дніпро-1" за теплий прийом та підтримку!