День відкритих дверей

День відкритих дверей

Теплі обійми, посмішки, слова подяки та подарунки. Вже традиційно на початку місяця в нашому готелі провели день відкритих дверей, а також привітали іменинників. Але цього разу святковий вечір був особливим, адже присвячений Дню Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня.

Українські військові - це армія сильних, відважних, непереможних. Вони довели всьому світу свою мужність і хоробрість. Ціною власного життя вони виборюють право на існування незалежної, вільної України.

На знак подяки за героїчні подвиги хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять захисників, які загинули у боротьбі з російським агресором, наближаючи довгоочікувану перемогу.

На свято завітало надзвичайно багато поважних гостей. Серед присутніх: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар з дружиною, Почесний консул України в Туреччині Андрій Білик, Консул України в Анталії Емір Рустамов, представники SGDD-ASAM, а також керівники та представники українських спілок та діаспор з усієї Туреччини.

На початку зустрічі з промовою виступив Посол України в Туреччині Василь Боднар. В переддень свята - Дня Збройних Сил України, він привітав наших захисників.

“Сьогодні саме солдати на фронті і солдати в тилу - це працівники, які лишилися працювати заради підтримки України, тримають фронт, тримають оборону. Ви також, проводячи цей захід, підтримуєте Україну. Ми вдячні організаторам, Фонду Руслана Шостака, турецькій стороні і багатьом нашим друзям в Анталії і загалом в Туреччині, за допомогу в тому, щоб наші дітки сьогодні мали можливість безпечно перебувати на території Туреччини”, - Василь Боднар.

Передала своє вітання українським сиротам амбасадор “Дитинства без війни” співачка Оля Полякова. Вона представляє наш проєкт в Україні та світі, аби привернути увагу суспільства до теми дітей-сиріт, як найуразливішої категорії населення, які в умовах війни особливо гостро потребують допомоги.

“Я доєдналася до проєкту “Дитинство без війни”, бо мені близькі цінності проєкту. Розумію, як сьогодні важливо голосно заявляти про те, що українська нація варта майбутнього. Попри війну, варто зберігати наступне покоління талановитих людей для України. Я знаю, що вже півроку проєкn Childhood Without War доносить світові важливість сенсу слів Save generation U і ми з вами допомагаємо це робити разом. Дуже дякую кожному, хто підтримує наших дітей. Ми робимо дійсно важливе для України і для майбутнього”, - Оля Полякова.

На знак подяки українським Героям, які мужньо та відважно дають гідну відсіч російським окупантам і боронять нашу державу, підопічні проєкту підготували святковий концерт. Юні таланти співали, танцювали, декламували вірші. Кожен виступ був надзвичайно патріотичним, емоційним, чуттєвим.  

Свято завершилося отриманням подарунків іменинниками. Напередодні діти, які народилися впродовж листопада, писали побажання, що вони хотіли б отримати на день народження. А наші чарівники-волонтери здійснювали їх мрії. Вони справжні дрімшелтери! Для дітей-сиріт така увага вкрай важлива, позбавлені батьківського піклування, вони вкрай її потребують. 

Ми щиро дякуємо всім, хто вже долучився до підтримки проєкту “Дитинство без війни” та допоміг українським сиротам. Безмежно раді, що таких людей стає з кожним днем більше. Разом ми робимо важливу справу - рятуємо майбутнє України - наших дітей!

Також ми надзвичайно вдячні нашим військовим Героям. Адже кожен з них є прикладом незламності духу та віри в рідну країну. В День Збройних Сил України ми хочемо привітати наших захисників, побажати легко відбивати всі навали з боку ворогів, зберігати спокій і оптимізм у душі, вірити у свою могутню силу.

Честь і слава нашим Героям!