До діток завітала команда VIPТернопіль

До діток завітала команда VIPТернопіль

До підопічних благодійного проєкту “Дитинство без війни” завітали зіркові гості - Тетяна Песик і Тарас Стадницький з команди “VIP Тернопіль” 

Актори гумористичної команди “VIP Тернопіль” Тетяна Песик і Тарас Стадницький в Туреччині зустрілися з підопічними нашого проєкту в одному з готелів Анталії, де мешкають діти майже від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України.

Спілкування було жвавим і невимушеним, дітлахи одразу впізнали улюблених кумирів, всі разом жартували та фотографувалися. Окрім того, діти влаштували невеличкий концерт для зіркових гостей з України. 

По завершенню виступів Тарас Стадницький розповів, що свій творчий шлях він розпочав значно пізніше - в студентські роки, тому в цих дітей є всі шанси його перевершити. А Тетяна Песик зізналася, що змалечку хотіла стати акторкою і її мрія збулася. Тому порадила дітлахам також мріяти. 

“Дякуючи вам ми надихаємося і хочеться щось робити, хочеться ще більше допомагати нашій Україні, щоб ми пошвидше перемогли це зло і ви всі повернулися на Батьківщину, до своїх друзів. І щоб у нас все було добре”, - сказала резидентка “VIP Тернопіль” та акторка “Жіночого Кварталу” Тетяна Песик. 

До речі, напередодні у Тетяни був день народження. Тож підопічні проєкту підготували їй подарунки, виготовлені своїми руками: віночок та гномика.  

Наразі на постійній основі в рамках проєкту перебуває близько тисячі дітей. За майже дев’ять місяців, відколи стартував проєкт “Дитинство без війни”, вдалося евакуювати понад 2700 дітей-сиріт разом з супроводжуючими особами. 

“Дякуємо за те, чим ви тут займаєтеся. Є різні фронти, які треба тримати українцям, і без одного провалюється інший. Добре, що ми всі поки що маємо сили те все тримати і робити”, - Тарас Стадницький.

Подібні зустрічі з відомими українськими артистами для підопічних проєкту особливо цінні. Адже діти можуть не лише поспілкуватися зі своїми кумирами, вони відчувають себе потрібними навіть далеко за межами батьківщини.