Фонд Руслана Шостака прийняв в орендованих під свої благодійні проєкти готелях Туреччини сім'ї, які постраждали через землетрус 6 лютого

Фонд Руслана Шостака прийняв в орендованих під свої благодійні проєкти готелях Туреччини сім'ї, які постраждали через землетрус 6 лютого

Фонд у рамках проєкту «Дитинство без війни» готовий надати 150 місць для розміщення постраждалих.

Українські сім'ї розміщуються в одному з готелів Туреччини, орендованому на період війни в Україні для реалізації благодійного проекту «Дитинство без війни». Постраждалі будуть забезпечені всім необхідним доки не вирішиться їхня подальша доля.

15 лютого 2023 постраждалих відвідав тимчасово виконуючий обов'язки Консула України в Анталії Сергій Каян: «Наше завдання – допомогти всім, хто опинився у важкій ситуації внаслідок землетрусу у Туреччині. Посольство України в Анкарі опрацьовує усі звернення постраждалих і потім направляє їх в Анталію для розміщення. На сьогоднішній день ми опрацьовуємо близько 200 повідомлень. З Фондом Руслана Шостака ми працюємо вже рік - брали активну участь в евакуації дітей-сиріт з України. І зараз Фонд запропонував допомогу та розмістив у себе сім'ї, які залишилися без даху над головою», - зазначив він.

«Ми не могли залишитися осторонь масштабної трагедії, яка сталася у Туреччині. Наше головне завдання – допомогти людям у цій тяжкій ситуації. Особливу увагу ми приділяємо дітям. Вважаємо своїм обов’язком прийняли українські сім'ї, які постраждали від землетрусу у Туреччині. Сім'ї розміщуються в одному з готелів Туреччини, орендованому на період війни в Україні для реалізації благодійних цілей фонду Руслана Шостака. Постраждалі будуть забезпечені всім необхідним доки не вирішиться їхня подальша доля», - зазначив засновник Фонду Руслан Шостак.