Народження 11-ї дитини під прихистком благодійного проєкту “Дитинство без війни”

Народження 11-ї дитини під прихистком благодійного проєкту “Дитинство без війни”

У подружжя Пишнякових, які разом з дітьми вже близько десяти місяців  перебувають в евакуації під захистом благодійного проєкту “Дитинство без війни”, народився син Михайло. Він став одинадцятою дитиною в сім’ї. Тепер у Пишнякових 10 хлопчиків і одна дівчинка, з яких троє дітей - рідні, ще восьмеро подружжя взяло під опіку. 

“Коли ми дізналися про вагітність, одразу вирішили - будемо народжувати навіть незважаючи на те, що ми далеко від дому. Україні потрібні нові герої! Я дуже радий, що в нас народився саме хлопчик, козак - майбутній захисник нашої держави!”- тато Денис Пишняков.  

16 років тому після народження первістка Тимофія лікарі встановили невтішний діагноз та повідомили батькам, що вони більше не зможуть мати власних дітей. Тоді Денис та Світлана Пишнякові вирішили подарувати свою любов чужим діткам. Спочатку 10 років тому взяли під опіку Ярослава, потім Сашка, а згодом ще шістьох хлопчиків та створили Дитячий будинок сімейного типу.  Проте після тривалого лікування у подружжя народилася донечка Маша, а тепер ще й син Михайло. 

“Як в звичайних сім’ях, Міша буде менший, ми будемо приділяти увагу, тому що він цього потребує, але інші діти не будуть обділені любов’ю, турботою і увагою. Ми любимо всіх однаково, намагаємося виховувати у справедливості, вчимо поважати один одного та підтримувати”, - тато Денис Пишняков.

Сім’я Пишнякових нині перебуває в Туреччині. На початку повномасштабного вторгнення їх ДБСТ евакуювали з України зусиллями благодійного проєкту “Дитинство без війни”, який опікується дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування та тими, хто потрапив у складні життєві обставини. Тож наймолодший Михайло народився в одній з клінік Анталії. Сім’я почувається тут, як вдома, тому  зважилися ще на одну дитину. Світлана Пишнякова переконана, українську націю зламати і знищити неможливо. Адже попри війну, попри всі складнощі і негаразди - народжуються діти, підростає нове покоління. 

“Це зайвий раз демонструє, яка ми сильна нація, що навіть в таких реаліях ми об’єднуємося, підтримуємо один одного і наважуємося продовжувати рід” - мама Світлана Пишнякова. 

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України благодійний проєкт “Дитинство без війни” евакуював близько 1800 дітей та понад 900 опікунів і супроводжуючих осіб. Всі вони отримали новий дім з мирним сонячним небом, а також все необхідне для комфортного проживання. У планах - прихистити  ще понад 1000 дітей.

Дивитися повне відео на нашому ютуб каналі: https://youtu.be/tRPOV-HE_AE