Наші маленькі вболівальники підтримали рідну команду на футбольному матчі між ФК «Колос» (Україна) та ФК «Рига» (Латвія)

Наші маленькі вболівальники підтримали рідну команду на футбольному матчі між ФК «Колос» (Україна) та ФК «Рига» (Латвія)

Хочемо поділитися яскравими моментами сьогоднішнього дня, який став можливим завдяки футбольній команді «Колос».

Близько 130 наших діток-сиріт взяти участь у захоплюючому матчі, де зійшлися справжні футбольні таланти – це ФК «Колос» (Україна) та ФК «Рига» (Латвія)

Для забезпечення комфорту та безпеки наших маленьких фанатів-вболівальників, ФК «Колос» взяв на себе витрати на трансфер - три автобуси доставили діток від готелю до стадіону та назад. Нашим діткам завдяки ФК «Колос» був організований солодкий стіл, а також дітки отримали подарунки - спортивний інвентар.

Але слова капітана команди ФК «Колос» Вадима Мілько вразили всіх. Вадим розповідає нам історію про те, як у їхньому футбольному житті з'явилася несподівана, але неймовірна емоційна підтримка від дітей-сиріт. Пройшло близько трьох років, відтоді як вони востаннє відчували таку бурхливу підтримку від своїх вболівальників.

"Ми вже майже забули, як це – грати перед такими емоційними вболівальниками, з такою енергетикою та підтримкою, а особливо перед дітьми. Їх шалена підтримка призвела до того, що стадіон перетворився на магічне місце, де підтримка була відчутною в кожному куточку. І ця гра була саме для діток." – ділиться Вадим Мілько, капітан команди ФК «Колос»

"Діти переживали разом з нами. Їхня емоційна віддача та неймовірна енергія заряджали нас весь матч. Вони стали невід'ємною частиною нашої команди, і ми відчули, що граємо не лише за себе, але й за цих чудових маленьких фанатів," – зауважив Віталій Лисицький, Спортивний директор ФК «Колос»

«Тривалий період без такої палкої підтримки зробив цей день для всіх неперевершеним. Наші дітки дарують не лише емоційне зарядження, але й надихають команду на нові великі досягнення. Кожен момент був насичений не лише відмінною грою на полі, але й криками радості та вдячності від наших наймолодших прихильників. Це не просто футбол – це об’єднання, що надихає» - відзначила Наталія Олєйнікова директорка з партнерства в Туреччині Благодійного Фонду Руслана Шостака, проєкту «Дитинство без війни».

Разом ми можемо робити більше! Дякуємо ФК «Колос» за неймовірний день та підтримку наших діток!