Оля Полякова отримала нагороду від Міністерства соціальної політики за підтримку проєкту «Дитинство без війни»

Оля Полякова отримала нагороду від Міністерства соціальної політики за підтримку проєкту «Дитинство без війни»

26 жовтня під час сольного концерту співачка Оля Полякова отримала відзнаку від Міністерства соціальної політики за вагомий особистий внесок у сфері захисту прав дітей і підтримку питань евакуації дітей з небезпечних територій України до Туреччини у період воєнного стану.  

Рівно рік тому Оля Полякова приєдналася до проєкту «Дитинство без війни» Благодійного Фонду Руслана Шостака і стала його зірковим амбасадором. Завдяки плідній та постійній співпраці за цей час вдалося врятувати від жахів війни майже 3500 дітей-сиріт та їх опікунів. І надати їм безпечний прихисток у Туреччині.

«Оля Полякова стала серцем і голосом нашого проєкту. Разом ми захищаємо маленьких українців та даруємо надію на продовження життя цілого покоління. Щодня, кожен свій публічний виступ, ефір, концерт і приватну розмову Оля наповнює історіями цих діток. Вона не побоялася приїхати в Одесу, яку постійно атакують, щоб провести у довгу дорогу дітей. Приїздила до дітей у Туреччину, щоб познайомитися та разом заспівати улюблені пісні. Ми щиро дякуємо Олі за підтримку та постійну залученість у життя дітей-сиріт. Саме тому ми з гордістю вручили подяку Олі за підтримку нашого проекту. Разом ми захищаємо маленьких українців від війни, даруємо надію на продовження життя цілого покоління», — поділилася Наталя Масло, директор Благодійного Фонду Руслана Шостака.

Проєкт «Дитинство без війни» з перших днів війни рятує дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, а також дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, із небезпечних регіонів України та перевозить їх до Туреччини. Там для них створені всі необхідні умови —проживання у готелях, навчання, медичне обслуговування та відпочинок.