Оля Полякова стала обличчям кампанії

Оля Полякова стала обличчям кампанії "Добродонат" від благодійного проєкту “Дитинство без війни” та VARUS

Гроші підуть на евакуацію 700 дітей-сиріт, які сьогодні проживають у критичних умовах в Україні. Дітям надасть притулок у Туреччині Благодійний Фонд Руслана Шостака. 

Проєкт "Дитинство без війни", який реалізує Благодійний фонд Руслана Шостака, запустили спільно з торговельною мережею VARUS, акцію "Купуй добротовари - допомагай дітям-сиротам". Цю ініціативу, спрямовану на підтримку дітей-сиріт, які потребують особливої уваги та допомоги, підтримала Оля Полякова.

Завдяки співпраці з відомою українською співачкою Олею Поляковою акція набуває особливого значення. Зіркова амбасадорка звертає увагу на необхідність активної участі кожного. “Я закликаю всіх не бути байдужими до долі кожної дитини. Адже діти, безперечно, - наше майбутнє та наш розвиток. Ми щодня купуємо багато речей і я впевнена, що якщо звернути увагу і обрати саме добро-товари покупці зможуть отримати гарну якість та допомогти діткам. Кожна покупка акційних товарів може значно покращити життя дітей-сиріт, оскільки VARUS перераховує одну гривню від продажу кожного товару на утримання дітей проєкту "Дитинство без війни". Ми потребуємо допомоги кожного українця”, - зазначила Оля Полякова. 

В рамках акції, у магазинах VARUS, можна придбати добротовари, які виділені на полицях спеціальними підцінниками.  В акції беруть участь продукти харчування та товари для дітей провідних українських та зарубіжних виробників, а також маленькі крафтові виробництва. Загалом 179 позицій. 

“Зараз під прихистком проєкту перебуває близько 1000 дітей. Всі вони живуть у Туреччині на березі Середземного моря. Ми забезпечуємо для них комфортне проживання, смачну їжу, медичне обслуговування, інтертеймент. Але це все досить дорого коштує. Тому ми дякуємо нашим партнерам, мережі VARUS які погодились провести таку акцію для підтримки дітей-сиріт. Адже про цих дітей немає кому потурбуватися. І тому обов'язок кожного надати посильну допомогу цим дітям”, - підкреслила Наталя Масло, директор Благодійного Фонду Руслана Шостака  RUSH Foundation.

Акція також надає можливість перетворити залишки на касі або накопичені бонуси за програмою лояльності VARUS у добродійний внесок на підтримку дітей-сиріт. Для цього  можна використати мобільний додаток VARUS або telegram- та Viber-боти.

Акція проводиться в усіх 102-х магазинах торговельної мережі  VARUS на всій території України. Це надає можливість людям з усіх куточків країни приєднатися до благородної справи і внести свій вклад у порятунок життя дітей-сиріт.

Запрошуємо кожного стати благодійником разом із VARUS і приєднатися до акції. Купуйте товари зі спеціальними підцінниками, даруйте дітям-сиротам захист та можливість насолоджуватися безпечним дитинством. 

Докладніше про проєкт та акцію можна дізнатися на офіційному веб-сайті VARUS або у соціальних мережах проєкту "Дитинство без війни".