Оля Полякова в ефірі телемарафону “Єдині новини” закликала не бути байдужими та допомогти врятувати дітей-сиріт від смертельної небезпеки

Оля Полякова в ефірі телемарафону “Єдині новини” закликала не бути байдужими та допомогти врятувати дітей-сиріт від смертельної небезпеки

Амбасадорка проекту “Дитинство без війни” Оля Полякова  виступила в прямому ефірі  телемарафону та розповіла про важливість розповсюдити інформацію про проект “Дитинство бей війни”, щоб якомога більше дітей могли отримати безпечний прихисток у Туреччині.  Також Оля Полякова підкреслила, яку важливу роль відіграють представники місцевої влади для порятунку дітей сиріт, які ще перебувають у критичних умовах. 

Багато дітей-сиріт у Херсонській області та Миколаєві перебувають у смертельній небезпеці. Їм терміново потрібно змінити умови проживання. Таку можливість може надати Благодійний Фонд, який вже прихистив у Туреччині близько 3 000 українських дітей-сиріт та їх близьких.  

“Я хочу достукатися до кожної людини, яка може знати такі ситуації, де дітки-сироти живуть в небезпечних умовах. Я дуже прошу допомогти знайти цих дітей, яким необхідна наша допомога. Я закликаю соціальні служби дізнатися все про проєкт “Дитинство без війни” та зробити так, щоб дитячі будинки та ДБСТ теж дізналися про нього. Та використали всі можливості для порятунку маленьких українців”, - зазначила Оля Поялкова під час прямого ефіру. 

Щодня країна-терорист обстрілює всю Україну. Але особливо агресивно зараз йде атака на південь України. Щодня обстрілюють Миколаївську, Херсонську, Одеську область. Вбивають дітей.  Щодня. А ті хто вижив, живуть в нелюдських умовах. В  будинках без дахів, з розбитими вікнами, взагалі на попелищі у палатках. Їм нічого їсти. Діти живуть з бабусями та дідусями, яким по більш ніж 80 років у бараках. І всі ці люди можуть отримати безпечний прихисток. Благодійний фонд Руслана Шостака, який провів найбільшу евакуацію дітей-сиріт з часів Другої світової війни, зараз готовий надати безпечні умови проживання для тих дітей сиріт, які залишились в Україні та живуть у критично небезпечних умовах.