Підопічні благодійного проекту “Дитинство без війни” запускають челендж подяки волонтерам

Підопічні благодійного проекту “Дитинство без війни” запускають челендж подяки волонтерам

2022 рік став випробуванням для всіх українців. Але цього року Україна відкрила дуже багато нових справжніх героїв - мужніх, незламних, відважних. Одними з таких є волонтери.

Підопічні нашого проєкту надзвичайно цінують і відчувають вашу допомогу та підтримку. І навіть кажуть, що ви крутіші за супер героїв! 

Тому оголошують челендж подяки волонтерам та запрошують всіх доєднатися і сказати таке просте, але надзвичайно важливе слово “дякую” всім тим, хто не стоїть осторонь чужої біди. 

Втілити в життя наш благодійний проєкт в тому числі було б неможливо без підтримки волонтерів. Вони допомагають забезпечити наших діток абсолютно всім необхідним.  

За час існування проєкту до команди "Дитинства без війни" долучилося майже 300 волонтерів з різних країн світу. Вони допомагають закривати різні потреби: проведення ремонтних робіт в орендованих для підопічних проєкту готелях, облаштування приміщень для навчання дітей, забезпечення оргтехнікою, в тому числі планшети для кожного учня. Волонтери проводять заняття та організовують різні спортивні і творчі активності, відшкодовують витрати на лікування дітей у нестрахових випадках, купують одяг, смаколики, дитяче харчування, питну воду та навіть подарунки на день народження кожному. 

Від усієї команди благодійного проєкту “Дитинство без війни” та його підопічних велика вдячність людям з великим серцем - волонтерам!

Дивитися відео на нашому ютуб-каналі: https://www.youtube.com/watch?v=AakwjEk10FU