Підписано угоду про партнерство між Благодійним Фондом Руслана Шостака та Міжнародним центром культури і мистецтв «Жовтневий палац»

Підписано угоду про партнерство між Благодійним Фондом Руслана Шостака та Міжнародним центром культури і мистецтв «Жовтневий палац»

З радістю хочемо оголосити про наше партнерство з МЦКМ «Жовтневий палац».

Наша спільна угода про партнерство направлена на взаємодопомогу та проведення благодійних заходів з метою збору коштів для забезпечення подальшого перебування в безпеці діток-сиріт з України, які були евакуйовані з прифронтових зон.

Минулого року МЦКМ «Жовтневий палац» та Благодійний Фонд Руслана Шостака вже об'єднували свої зусилля для втілення дитячих мрій у життя. Спільна ініціатива партнерів та компанії TM TORK, подарувала дітям-сиротам справжнє новорічне свято та надзвичайну можливість відчути частину казкового світу, дітки отримали квитки на новорічну інтерактивну казку «Magical Story».

Наша співпраця не лише про благодійність, але й про турботу та допомогу тим, хто потребує захисту та підтримки. Ми впевнені, що це партнерство буде сприяти створенню кращого майбутнього для дітей-сиріт, роблячи цей світ добрішим. – відзначила Директорка Благодійного Фонду Руслана Шостака Наталя Масло.

"Ця угода для нас - це об'єднання заради майбутнього дітей. Щоб дарувати дітям-сиротам не лише матеріальну підтримку, але й відчуття турботи та любові. Разом з Благодійним Фондом Руслана Шостака ми віримо, що ми можемо здійснювати дитячі мрії, надавати підтримку та бути опорою для маленьких українців" – зазначив директор МЦКМ «Жовтневий палац» Юрій Бобир.