Різдвяні вечорниці для українських дітей-сиріт під звуки чарівної флейти

Різдвяні вечорниці для українських дітей-сиріт під звуки чарівної флейти

Смачний майстер-клас, святковий концерт, подарунки та Різдвяний фільм. 

Підопічні благодійного проєкту “Дитинство без війни” взяли участь у Різдвяних вечорницях. 

Свято пройшло в одному з готелів, де на постійній основі мешкають діти. Аби провести Різдвяний вечір разом з ними, у гості завітав Консул України в Анталії Емір Рустамов з дружиною. 

Вже традиційно наші волонтери підготували для малечі смачний солодкий  сюрприз. Майстер-клас з розмальовування  пряників не залишив нікого байдужими. Білими, червоними та зеленими кольорами дітлахи розписували смаколики. А потім з апетитом їли власноруч виготовлені шедеври. 

Ще один сюрприз - святковий концерт. Для дітей зіграла відома турецька флейтистка Lelya Bayramoğulları. Артистка багато гастролює світом, проте в кожному місті та країні, які відвідує, пріоритетним завжди є діти. Вона знайомить їх з містичним звуком флейти у школах та дитячих будинках. Коли ж дізналася про наш проєкт, з радістю відгукнулася на запрошення Консульства України в Анталії та зіграла для українських дітей-сиріт. 

В рамках Різдвяних вечорниць для підопічних проєкту також відбувся кінопоказ фільму “Три горішки для Попелюшки”. А на завершення свята всі дітки отримали подарунки, про які заздалегідь подбали наші волонтери.

Вже стало доброю традицією для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та тих, хто потрапив у складні життєві обставини робити приємні сюрпризи не лише в свята, а й у будні. Вся команда проєкту “Дитинство без війни”, а також волонтери, меценати, спонсори постійно дбають про те, щоб наші підопічні мали все необхідне для комфортного життя, отримували вчасно якісну кваліфіковану медичну допомогу, розвивалися розумово та фізично.