Співачка Олена Тополя підтримала проєкт «Дитинство без війни»

Співачка Олена Тополя підтримала проєкт «Дитинство без війни»

Олена Тополя (Alyosha) долучилася до проєкту, який рятує дітей-сиріт від війни та надає їм безпечний прихисток. 

Співачка додасть проєкту ще більше сили та голосу. Допоможе привернути увагу суспільства до проблем дітей-сиріт та збільшити кількість донатів. Усі кошти будуть спрямовані на надання дітям безпечного прихистку у Туреччині та всього необхідного для навчання, розвитку та щасливого дитинства. 

«На утримання всіх дітей потрібні чималі кошти. Це 458 євро в місяць на кожну дитину. Це проживання, харчування, медичні обстеження, одяг, засоби гігієни. Цим діткам дуже потрібна допомога і наша любов. І дуже важливо, коли проєкт підтримують такі відомі особистості. Це допомагає розказати якомога більшій кількості людей про те, що ці діти потребують підтримки та піклування. Особливо зараз, в умовах війни. Голос артиста мотивує людей допомагати, щоб кожна дитина мала щасливе і безтурботне дитинство», — коментує Наталя Масло, директорка Благодійного Фонду Руслана Шостака.

«Чужих дітей не буває. Цей відомий вираз підштовхнув мене ухвалити рішення про співпрацю з проєктом «Дитинство без війни». Щаслива підтримати проєкт, який піклується за долі маленьких українців, які залишилися без батьківської опіки, бо через війну стали сиротами. Закликаю долучатися до ініциативи і вас! Кожен з нас був дитиною. Кожен з нас потребував батьківської турботи, любові, тепла. Кожен з нас прагнув здобути освіту та за потреби отримати медичну допомогу. І я вірю, що тепер кожен з нас, вже дорослих і свідомих українців, може допомогти дітям — майбутньому української нації. Разом — ми сила. Будуємо майбутнє сьогодні!», — ділиться співачка Олена Тополя.

Проєкт «Дитинство без війни» рятує від війни дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, а також дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. За півтора року проєкт надав безпечний прихисток у Туреччині понад 3000 дітей та особам, які їх супроводжують. Діти отримали необхідну допомогу та всі умови для комфортного проживання. Виконуючи свою місію, проєкт дарує маленьким українцям щасливе, безтурботне дитинство без війни.