The HARDKISS провели благодійні концерти в Туреччині на підтримку українських дітей-сиріт

The HARDKISS провели благодійні концерти в Туреччині на підтримку українських дітей-сиріт

Український рок-гурт The HARDKISS провели два концерти в Анталії та Стамбулі з метою привернути увагу до проєкту Childhood Without War і зібрати кошти на евакуацію та забезпечення всім необхідним дітей-сиріт з небезпечних міст України.

Сьогодні, як ніколи важливо голосно говорити про те, що українська нація варта майбутнього. Save generation U - те, що проєкт доносить світові останні півроку, захищаючи наших дітей.

Гурт The HARDKISS в рамках серії концертів Save Childhood підтримали проєкт “Дитинство без війни”. Талановиті, душевні, патріотичні, щирі, яскраві, а головне - з благородною метою.  

Всі кошти від проданих квитків йдуть на підтримку дітей, що евакуйовані в Туреччину і живуть тут.

“Такі концерти роблять наш голос потужнішим і об'єднують сили українців для того аби ми вистояли і були почутими. Ми вдячні всім, хто купив квитки і прийшов на концерти, бо для проєкту Childhood without war - це можливість бути впевненими, що проєкт матиме змогу забезпечувати українських дітей всім необхідним і надалі. Також вдячні нашим партнерам: українському музичному фестивалю Atlas, що підтримали нас у цій місії; та гурту The HARDKISS за прояв своєї позиції і готовність поділитися теплом з дітьми”, – висловлює вдячність проєкт “Дитинство без війни”.

Тож всі, хто придбав квитки і завітав на концерт, зробили особистий внесок, аби у цих діток було все найнеобхідніше на період перебування у Турецькій Республіці.     

В глядацьких залах було багато громадян Туреччини та наших співвітчизників. Всього у двох містах побувало понад півтори тисячі людей. Глядачі приходили на шоу з синьо-жовтими прапорами та невпинно вигукували "Слава Україні!". А по завершенню концерту артисти разом з глядачами заспівали Гімн України.

Концерт відвідали діти. Вони були у захваті від виступу гурту The HARDKISS, отримали масу позитива і натхнення від концерту та підтримку від усіх, хто був присутній в глядацькій залі.

Атмосфера, яка панувала в залі під час концертів, була просто неймовірною, магнетичною, драйвовою. Україномовні та англомовні композиції рок-гурту The HARDKISS торкалися душі, відгукувалися в серці усіх присутніх. Під оплески глядачі знову і знову викликали артистів на біс.

“Сьогодні ви долучилися до великої місії, ви долучилися до допомоги нашим дітям! Проєкт “Дитинство без війни” перевезли до Туреччини вже дві тисячі українських дітей. Вони зараз тут в безпеці, поки йде війна в Україні. Завдяки вам, завдяки цим благодійним концертам Save Childhood, я впевнена, що ми зможемо зібрати кошти аби зробити все можливе, щоб вони тут почувалися у безпеці. Тож щиро дякую вам за підтримку”, - звернулась лідерка гурту The HARDKISS Юлія Саніна до присутніх у залі.

Серед глядачів було чимало високоповажних гостей. Зокрема: Генеральний консул України в Стамбулі Роман Недільський, консул Катерина Пасинчук (культурне співробітництво, освіта, протокол), консул України в Анталії Емір Рустамов з колегами, представники Міністерства сім’ї та соціальної політики Турецької Республіки, а також Асоціації SGDD - ASAM та інші.

Слідкуйте за анонсами на офіційних ресурсах благодійного проєкту “Дитинство без війни”. Ми щиро дякуємо всім за небайдужість та допомогу. Будемо раді бачити вас на наступних благодійних заходах у підтримку українських дітей-сиріт! Разом врятуємо майбутнє української нації!