Вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

2022 рік був надскладним для всіх українців. Це рік випробувань на мужність та героїзм, витримку і відвагу, милосердя та доброту, співчуття і взаєморозуміння. 

З перших днів повномасштабного вторгнення українські захисники дали гідну відсіч російському агресору і продовжують боронити нашу державу. Благодійники, меценати та волонтери тримають свій фланг, щодня допомагаючи всім, хто цього потребує. 

Реалізувати благодійний проєкт “Дитинство без війни” вдалося в тому числі за підтримки небайдужих людей.

За майже дев’ять місяців з часу заснування, проєкт евакуював та забезпечив всім необхідним понад 2700 українських сиріт разом з супроводжуючими особами. “Дитинство без війни” став наймасштабнішим централізованим проєктом з евакуації дітей-сиріт. Наразі в Україні є ще багато діток, які потребують допомоги. Тому ми не плануємо зупинятися. 

Вся команда проєкту щиро дякує кожному, хто долучився і тим, хто лише планує, за ваше велике добре серце, за титанічну працю та все, що ви робите задля перемоги і спасіння майбутнього рідної України - наших дітей! 

Сьогодні ми маємо можливість рятувати дітей, забезпечувати їх новим домом з мирним сонячним небом над головою саме завдяки підтримці кожного з вас! 

В переддень Нового року бажаємо всім світла в оселях і в душі, свята без обстрілів та тривог. Нехай рідні та близькі завжди будуть поруч, а здоров’я, щастя та благополуччя супроводжують вас весь наступний рік.

І звичайно - якнайшвидшої перемоги і миру.

З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

Дивіться новорічне привітання на нашому ютуб каналі https://www.youtube.com/watch?v=lvfhlrJ4yXA